Despre noi

Cabinetul Dent Smile Design a luat fiinta in anul 2014 din dorinta de a aduce un strop de inovatie si de a oferi servicii stomatologice la un nivel mult mai ridicat.

Un numar mare de pacienti se prezinta in cabinetul nostru cu teama de tratamentul stomatologic. Din acest motiv incercam sa le oferim pacientilor care ne calca pragul posibilitatea de a se acomoda cu cabinetul, cu spatiul de lucru si cel mai important cu colectivul cu care urmeaza sa interactioneze.

Confidentialitatea este importanta in munca noastra, caci respectam datele personaleale fiecarui pacient, precum si cazurile cu care ne intalnim.

Un lucru cu care ne mandrim este modul in care sterilizarea instrumentarului este facuta, atat sterilizarea la rece cat si cea efectuata la cald sunt respectate cu strictete. Preferam ca toate instrumentele sa fie desfacute in fata pacientului pentru ca acesta sa se poata simti in siguranta. La cererea pacientului putem demonstra ca ustensilele au fost sterilizate corespunzator.

In cabinetul Dent Smile Design se folosesc cele mai noi tipuri de compozite, materiale, consumabile, pentru ca urmarim perfectiunea, iar aceasta poate fi obtinuta doar folosind ce este mai bun pe piata.

MEDICII NOSTRI

Dr. Alexandra Nicoleta Ghilea
medic stomatolog

mobil: 004-0757-150.172
drghileaalexandra@dentsmiledesign.ro

Dr. Bogdan Ghilea
medic stomatolog

mobil: 004-0751-373.373
drghileabogdan@dentsmiledesign.ro

Dr. Ovidiu Piscoi
medic stomatolog

mobil: 004-0740-373.377
drpiscoiovidiu@dentsmiledesign.ro

 

 

PUNCTE STAR SAU
RATE FARA DOBANDA

la partenerii nostri

COMISION 0%

pentru plata cumparaturilor

PERIOADA DE GRATIE

valabila inclusiv pentru tranzactiile la bancomat